Udgivet i Mavebælte.dk's Livsstils-Magasin

Badebukser til mænd - sådan finder du de helt rette at tage med på ferien

Af Mavebælte.dk

Nu er det igen blevet tid til ferie, og de fleste af os tager nogle dage fri for at komme ud og nyde det. Og det er helt sikkert de allerfleste af os som også skal ud og bade, nu hvor vandet det bliver varmere med de mange soldage der kommer til sommer.

Så der er derfor helt sikkert også en masse som skal ud at finde det helt rigtige badetøj at have på til stranden, poolen og boblebadet. Det gælder ikke kun for kvinder, men selvfølgelig også for mændene, som skal finde de rigtige badebukser.

Det kan være svært at vælge de badebukser man vil have, når der er så mange forskellige at vælge imellem. Derudover kan det i det hele taget være svært at finde nogen badebukser som passer til en og ens krop. Så her er der nogle tips og tricks til hvad du skal huske når du leder efter de rette badebukser.

Stil er ikke alt

Selvfølgelig vil man gerne have nogle badebukser som ser rigtig godt ud og får dig til at være lækker og fuld af stil såvel som at være moderne og med på moden. Men det handler selvfølgelig allerførst om konformitet før noget andet.

Hvis badebukserne ikke sidder godt på dig, og de ikke føles behagelige at have på, så vil du hurtigt blive træt af dem, og så kommer du ikke til at gå med dem alligevel.

Så sørg for alt i verden at prøve badebukserne på inden du køber dem. Der er mange grunde til at de er uduelige når de først kommer til at sidde på. Stoffet i badebukserne kan være for groft og slide mod benene så det gør ondt, eller det kan være de har net indeni som sidder ubehageligt, eller måske syningerne kradser.

Så kan det være lige meget om de er i moderne farver eller får en til at se godt ud, hvis de bare er irriterende at have på. Og det kan man bare umuligt vide hvis man ikke har prøvet dem først.

Er de praktiske

Så kan det være at de bare sidder godt, og at de føles godt at have på. Men du skal nok også tænke over om de er praktiske og gode til dig. Har de lommer i og er det noget som du vil have for eksempel. Det kan også være at det ikke er nogen farve der er så god til hvor du skal hen. Er de helt hvide, og du kommer hen til et sted hvor de bliver hurtigt beskidte, eller har de en farve som bare tiltrækker tordenfluer, som for eksempel lys gul.

Det kan også være at de helt rigtige badebukser for dig er små speedos, men du skal altså hen til et mere konservativt land, hvor man helst ikke skal vise for meget. For eksempel hvor kvinder heller ikke skal have bikini på.

Det kan også være at det er bedst for dig med helt korte badebukse shorts, fordi du hurtigt får irriteret lår, når stoffet det kommer til at gnide mod dine ben hele tiden.

Stilen

Så er det helt klart også vigtigt med stilen selvfølgelig. Hvad passer lige præcis til dig, og hvad kan du lide? Der er så mange forskellige stile og valgmuligheder når det kommer til badebukser til mænd.

Der er selvfølgelig i alle farver, og med en masse forskellige mønstre, tryk og tekst. Så er det op til dig om du vil have en mere enkelt version i en enkel neutral farve, eller om du er til det mere vilde, med stærke farver og mønstre.

Derfor kan du vælge imellem lange tætte badebukser, som er ligesom en våddragt der sidder tæt til kroppen, men som så dækker fra hofterne og ned til lårene.

Der er også firkantet og mindre badebukser, som dækker for skridtet og lidt under ballerne, men stadig sidder tæt til. Det er meget i samme stil som de trekantede badebukser, som man også kalder for speedos.

Det er især sådanne nogen badebukser man bruger til svømning da der er minde modstand i vandet, og ikke noget stof der hænger løst om en. Det er mere som et par almindelige underbukser, men i et materiale der er velegnet til vandet.

Til sidst er der også de klassiske løse badebukser som er dem der nok er de mest normale at bruge til stranden. De er lavet som almindelige løse shorts, ligesom shorts til træning, men igen i materiale der er velegnet til vand, både klor og saltvand.

De shorts kan man få i forskellige længder, så der er både korte og lange, alt efter hvad du bedst foretrækker.

Føl dig godt tilpas!

Men når du så har tænkt på farve, form og stof og så videre, så er det vigtigt at du vælger efter hvad du føler dig tilpas i. Altså ikke bare som allerede nævnt, hvad for nogle bukser som er rare at have på, men hvad for nogen som du føler dig tilpas i at have på ude.

Der er nemlig mange som ville føle sig utilpas i tætte badebukser som speedos, og ville ikke føle sig tilpas ude blandt andre med dem på. Hvor der er andre som synes at det er de klart rareste at have på, og de har ikke noget imod at have dem på ude blandt andre, og føler sig dermed selvsikker og tilpas i dem.

Så hvis du ikke føler dig selvsikker og tilpas i dine badebukser, så er de helt sikkert ikke for dig. Du skal vælge dem som gør dig så tilpas at du slet ikke tænke rover at du har dem på fordi de er så behagelige at du ikke lægger mærke til dem mere.

Så skynd dig ud og find dine nye badebukser til din sommerferie, hvad enten om det er i poolen eller på stranden.

Find det du mangler på mavebælte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 50 produkter fra mere end 21 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 122 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-18 09:10:49.

50
Produkter
21
Forhandlere
122
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.